Infrastruktura

Reklamni prostor…

By In

Deficit u reklamnim prostorima i njihovo slabo održavanje

Ne znam da li je slucajno što ima sve manje reklamnih panoa po gradu ili ih nema više uopšte.

Nekako imam dojam da se to i dalje kroisti. Ljudi kače svoje oglase na te panoe. Nema svako para, znanja i uslove da da oglas na radiju, novinama, internetu ili nekom portalu.

Često vidim oglase napisane rukom i zakačeni. Ali i sam ih koristim i svaki put kada prođem pored jednog zastanem da pogledam šta je to aktuelno ili šta se nudi.

Druga stvar je sto u nedostatku takvih panoa oglasi se lepe svugde. Bandere, stabla drveta, trafo stanice, fasade i druga neprikladna mesta. Trebalo bi uvesti kazne za sve koji lepe postere na takva mesta. Tj ispravka, prvo obezbediti prostore za kacenje postera i ostalog a onda uvesti i mere kazne. I to kaznjavati one ciji su posteri. Pa kada im dva puta dodje kazna za postere sto im je neko lepio na mesta koja nisu predvidjena za to, treci put ce se dobro zamisliti sta ce uraditi.

 

Generator takvog izgleda

Ali po pravilu prednjace politicke organizacije koje u vreme kampanje lepe postere gde sve ne. Kazna bato pa ti lepi dalje. Ili izbacis ih sa izbora.

Da ne bude da sam radikalan, neka naprave svoju kampanju kako misle da treba ali neka postuju pravila ili neka posle izbora skinu postere.

Ovih dana ću malo obići grad da vidim kakvo je stanje pa vas obaveštavam.